Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

For WME related articles and tutorials visit WME Resource Center.

Author Topic: VAL_BOTTOM failed  (Read 2665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mRax

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 55
    • View Profile
VAL_BOTTOM failed
« on: August 27, 2009, 01:16:44 PM »

Hello! Vertical text alignment of the label in the window
Code: [Select]
WINDOW
{
  NAME="test_window"
  X=0
  Y=0
  WIDTH=800
  HEIGHT=600
  VISIBLE=TRUE

  STATIC
  {
    NAME="test_static"
    FONT="fonts\outline_green.font"
    TEXT="THIS TEXT MUST BE AT THE BOTTOM!"
    TEXT_ALIGN="center"
    VERTICAL_ALIGN="bottom"
    X=0
    Y=0
    WIDTH=800
    HEIGHT=600
    VISIBLE=TRUE
   
    EDITOR_PROPERTY
    {
      NAME="Selected"
      VALUE="True"
    }
  }
}
will be VAL_CENTER for some reason. Not VAL_BOTTOM. Did I make a mistake somewhere? ???
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5671
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: VAL_BOTTOM failed
« Reply #1 on: August 27, 2009, 01:32:30 PM »

It's a bug, apparently.

(For future reference, it's a typo in CUIText::Display (VAL_BOOL instead of VAL_BOTTOM).
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave
 

Page created in 0.111 seconds with 18 queries.