Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This forum provides RSS feed. To query recent posts use this url. More...


Author Topic: Sprite Edit  (Read 5140 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jerrot

  • Global Moderator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 690
    • View Profile
Sprite Edit
« on: March 11, 2003, 07:57:57 PM »

nothing of importance, but - when I try to insert multiple frames in the sprite editor, it won't load them. It only works by inserting ONE frame, although I can select more in the file requester.

and it would helpful to have this lovely "apply to all frames" function for the colors (transparent, alpha), too.  ;)
Logged
Mooh!

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re:Sprite Edit
« Reply #1 on: March 11, 2003, 08:11:26 PM »

Hmm, adding multiple frames seems to work for me. Although Jeroen also mentioned it didn't work on his computer... *confused*  ???
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

Jerrot

  • Global Moderator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 690
    • View Profile
Re:Sprite Edit
« Reply #2 on: March 11, 2003, 08:36:02 PM »

Hmm, adding multiple frames seems to work for me. Although Jeroen also mentioned it didn't work on his computer... *confused*  ???

you are right - and me too. it works, but I suppose the length of the string including all filenames("01.bmp" "02.bmp" ...) seems to be limited. I tried it with 12 files of 21 bytes filename length. 7 work, 8 don't.
Logged
Mooh!

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re:Sprite Edit
« Reply #3 on: March 11, 2003, 11:09:30 PM »

Yes, it's exactly as you are saying, there's not enough space for the filenames. I've fixed it, and I'll upload an update tomorrow...

Edit: Ok, here we go, build 019: http://www.dead-code.org/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=63
« Last Edit: March 12, 2003, 08:58:50 AM by Mnemonic »
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave
 

Page created in 0.034 seconds with 19 queries.