Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

IRC channel - server: waelisch.de  channel: #wme (read more)

Author Topic: Objekt na scéne?!  (Read 4565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

!Errorcode!

  • Loader software
  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 137
  • www.loadersoftware.szm.com
    • View Profile
    • LOADER software
Objekt na scéne?!
« on: September 29, 2008, 02:05:11 PM »

zdravím opäť všetkých, mám 2 menšie problémy... :)

1) Som v situácii keď v hre zoberiem v scéne objekt, prídem na druhú scénu
   kde ho upravím pomocou stroja, teda vznikne upravený nový objekt v inventári.
   ono to všetko funguje ale ked sa vrátim na scénu kde som objekt zobral, ukáže
   sa tam znova, ale v inventári ho už mám ale upravený - t.j. už iný objekt v hre.
   Ako to spraviť? Ide o to: objekt je Drôt, ktorý zohnem v druhej scéne, teda
   v inventári sa ukáže po urobení nejakej činnosti zohnutý. Lenže vrátim sa na
   scénu kde som ho zobral (ešte neupravený), a on tam opäť je. Ale v inventári
   je už druhý.
2) Ako spraviť to, že keď zoberiem predmet (môj prípad je MAPA), kliknem na
Logged

Net

  • Gripped Software Programmer
  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 48
    • View Profile
    • Čurina
Re: Objekt na scéne?!
« Reply #1 on: September 29, 2008, 02:15:11 PM »

1) jakmile ho v první scéně sebereš, tak nastav entitu na Active = false
Logged

!Errorcode!

  • Loader software
  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 137
  • www.loadersoftware.szm.com
    • View Profile
    • LOADER software
Re: Objekt na scéne?!
« Reply #2 on: October 21, 2008, 09:22:54 PM »

Nefunguje to  ???. Stále sa objekt zobrazuje aj po zobratí do inventára keď sa vrátim na scénu  :o
Logged

metamorphium

  • Global Moderator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 12
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1511
  • Vampires!
    • View Profile
    • CBE  software s.r.o.
Re: Objekt na scéne?!
« Reply #3 on: October 21, 2008, 09:38:47 PM »

ve scene editoru v Properties mas Remember node states a Including Sprites?
Logged
J.U.L.I.A. Enhanced Edition, Vampires!, J.U.L.I.A., J.U.L.I.A. Untold, Ghost in the Sheet

!Errorcode!

  • Loader software
  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 137
  • www.loadersoftware.szm.com
    • View Profile
    • LOADER software
Re: Objekt na scéne?!
« Reply #4 on: October 22, 2008, 06:25:01 PM »

Nemal som  ::). Uz to robi len jedna scena ale ja uz si s tym poradim... ::slug
Logged
 

Page created in 0.027 seconds with 20 queries.