Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This forum provides RSS feed. To query recent posts use this url. More...


Author Topic: TTF Font - changing color bug  (Read 3725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dionysius

  • Frequent poster
  • ****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 361
    • View Profile
    • On the Tracks of Dinosaurs
TTF Font - changing color bug
« on: December 25, 2007, 10:08:28 AM »

Here is my .font definition.
Code: [Select]
  SIZE = 12
  FACE = "Arial"

  BOLD = TRUE
  ITALIC = FALSE
  UNDERLINE = FALSE
  STRIKE = FALSE

  CHARSET = 10

  COLOR { 0, 255, 0 }
  ALPHA = 255

But the color of font is always red  :-[ And parameter "ALPHA" also has no any effect. What do I do wrong?
Logged

Dionysius

  • Frequent poster
  • ****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 361
    • View Profile
    • On the Tracks of Dinosaurs
Re: TTF Font - changing color bug
« Reply #1 on: December 25, 2007, 10:12:00 AM »

P.S. I use WME 1.8.1
Logged

Dionysius

  • Frequent poster
  • ****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 361
    • View Profile
    • On the Tracks of Dinosaurs
Re: TTF Font - changing color bug
« Reply #2 on: December 25, 2007, 10:19:21 AM »

Oh, I'm sorry  :-[ The problem was in
Code: [Select]
  LAYER
  {
    OFFSET_X = 0
    OFFSET_Y = 0
    COLOR { 0, 255, 0 }
    ALPHA = 255
  }
Logged
 

Page created in 0.172 seconds with 18 queries.