Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

For WME related articles and tutorials visit WME Resource Center.

Author Topic: Bug with PlayTheora and Entities  (Read 2482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Prote1n

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 45
    • View Profile
Bug with PlayTheora and Entities
« on: March 09, 2010, 04:08:01 PM »

I 've created a Region entity ans use region.PlayTheora() function

The video is playing well but is shifted 100 pixel on the right and down from the original position of my entity ... what's wrong ?
Logged

Prote1n

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 45
    • View Profile
Re: Bug with PlayTheora and Entities
« Reply #1 on: March 18, 2010, 11:16:34 AM »

Fixed.

If you use a "region entity", the video will be played in the left right corner of the entity. Using a "sprite entity" allows to unable the scalable parameter. The video is now playing at the right position

By the way, using a entity.PlayTheora  instead of a Game.PlayTheora allows me to avoid the video skip with LeftClik
« Last Edit: March 18, 2010, 11:55:31 AM by Prote1n »
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 39
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5667
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Bug with PlayTheora and Entities
« Reply #2 on: March 18, 2010, 01:52:20 PM »

Well region entities don't really have a position. Only some approximation based on the bounding rectangle around the region points. Sprite entity is indeed a safer bet here.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave
 

Page created in 0.169 seconds with 18 queries.