Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

IRC channel - server: waelisch.de  channel: #wme (read more)

Pages: 1 [2]  All

Author Topic: 3d character looped animation  (Read 6382 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Yakuzza

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: 3d character looped animation
« Reply #15 on: January 16, 2013, 10:56:33 AM »

I have little experience in 3D actors
actor3d the file can not change

  ANIMATION
  {
    NAME="death"
    LOOPING=TRUE
  }

for

  ANIMATION
  {
    NAME="death"
    LOOPING=FALSE
  }
 ??? :o

i'm not sure what you mean but it's all correct in actor3d.
It's a bug.
I would love for Mnemonic to confirm it though.
It would be also nice to know if there's any chance for it to be fixed
Logged

ciberspace

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 1
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 113
    • View Profile
    • Tele Juego
Re: 3d character looped animation
« Reply #16 on: January 16, 2013, 11:23:36 AM »

I have little experience in 3D actors
actor3d the file can not change

  ANIMATION
  {
    NAME="death"
    LOOPING=TRUE
  }

for

  ANIMATION
  {
    NAME="death"
    LOOPING=FALSE
  }
 ??? :o

actor3d is the file type <name_actor.actor3d>

The next property is called LOOPING. It specifies whether this animation loops or plays only once. Some 3D modeling packages can export the "looping" information directly to X files, some can not. In the latter case you will need to specify the LOOPING property in the actor definition file.
« Last Edit: January 16, 2013, 11:28:39 AM by ciberspace »
Logged

Yakuzza

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: 3d character looped animation
« Reply #17 on: January 16, 2013, 12:40:06 PM »

I have little experience in 3D actors
actor3d the file can not change

  ANIMATION
  {
    NAME="death"
    LOOPING=TRUE
  }

for

  ANIMATION
  {
    NAME="death"
    LOOPING=FALSE
  }
 ??? :o

actor3d is the file type <name_actor.actor3d>

The next property is called LOOPING. It specifies whether this animation loops or plays only once. Some 3D modeling packages can export the "looping" information directly to X files, some can not. In the latter case you will need to specify the LOOPING property in the actor definition file.

thank you but as i said it's not the case
Logged

metamorphium

  • Global Moderator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 12
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1511
  • Vampires!
    • View Profile
    • CBE  software s.r.o.
Re: 3d character looped animation
« Reply #18 on: January 17, 2013, 10:36:57 AM »

I bet on badly exported animation. I used this all the time and never get this problem. You probably exported one (or more) frames than the actual animation consists of. It's not WME bug but rather poorly exported animation in my opinion.
Logged
J.U.L.I.A. Enhanced Edition, Vampires!, J.U.L.I.A., J.U.L.I.A. Untold, Ghost in the Sheet

ciberspace

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 1
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 113
    • View Profile
    • Tele Juego
Re: 3d character looped animation
« Reply #19 on: January 23, 2013, 09:30:39 AM »

You could change the number of frames in hold?

Yakuzza

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 50
    • View Profile
Re: 3d character looped animation
« Reply #20 on: January 24, 2013, 02:00:56 PM »

I bet on badly exported animation. I used this all the time and never get this problem. You probably exported one (or more) frames than the actual animation consists of. It's not WME bug but rather poorly exported animation in my opinion.
Character has no other animatio in it's MAX file except that one. So it just can't be poorly export.

And as PetaGames said there's this bug also

When the character custom animation was done and wanted to switch to idle animation. Initially switches to T-pos, then the animation will change.

I experience it aswell
Logged

keybone

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 112
    • View Profile
    • Lucine
Re: 3d character looped animation
« Reply #21 on: January 24, 2013, 07:44:09 PM »

To work around this problem why not try a file.x concerned with only the animations without having any tpose.
Logged
Lucine Company http://www.lucine.it/
Tales of Lucine: The Realm of Hobdark http://www.lucine.it/TalesOfLucine
Pages: 1 [2]  All
 

Page created in 0.122 seconds with 17 queries.