Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Latest WME version: WME 1.9.1 (January 1st, 2010) - download

Pages: [1] 2  All

Author Topic: Chyba pri ulozeni hry  (Read 9263 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

trosa

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 27
    • View Profile
Chyba pri ulozeni hry
« on: January 05, 2007, 11:38:52 AM »

Cus,

  zacal jsem si predelavat 3D demo k obrazu svemu - mam tam zatim 2 misnosti a 2 herce. Kdyz dam save, WME spadne a posledni chyba v logu je

11:34: Saving game 'saves\save001.dsv'...

Pouzivam WME 1.7.2b - zkusil jsem i prdeslou verzi (ne betu) a dela to taky.
ps: zkusil jsem i samotne 3D demo s ciste instalovanym WME a ta sama chyba   :-\
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #1 on: January 05, 2007, 11:54:31 AM »

Mohl bys to nasimulovat na WME 1.7b2 a pastnout sem posledni zaznam ze souboru wme_crash.txt? (vygeneruje se v adresari s projektem).
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #2 on: January 08, 2007, 08:19:03 AM »

 ???
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

trosa

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #3 on: January 08, 2007, 01:51:47 PM »

hm, wme_crash.txt se nevygeneruje. Jedine ta klasicka hlaska od M$ o odeslani chyby. Nic vic, nic min.
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #4 on: January 08, 2007, 06:52:09 PM »

Ne? To je zvlastni. Windows XP? Je v adresari s WME soubor BugSlayerUtil.dll? Je ve wme.log psano, ze "BugslayerUtil.dll is bound"?
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #5 on: January 21, 2007, 10:21:47 PM »

To, ze se negeneroval wme_crash.txt, byla chybka v 1.7b2. Ve finalni verzi uz je to opravene. Ale to padani pri ukladani by me opravdu zajimalo, protoze zatim nikdo nic takoveho nehlasil.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

trosa

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #6 on: January 22, 2007, 09:34:40 AM »

Hm, jenze padala a log negenerovala ani minula verze (tj. 1.6).

BugSlayerutil.dll tam je, ale v logu se o tom nic nezminule. Log prikladam cely. Tj. to je to jedine co vidim.

Code: [Select]

09:34: ********** DEBUG LOG OPENED 22-01-2007 (Release Build) *****************
09:34: Wintermute Engine ver 1.7.0, Compiled on Jan 21 2007, 13:38:41
09:34: Platform: Windows XP Service Pack 2 (Build 2600)
09:34: DirectX version: 9.0
09:34:
09:34: Scanning packages...
09:34:   Registered 0 files in 0 package(s)
09:34: Initializing scripting engine...
09:34:   Script compiler 'dcscomp.dll' bound successfuly
09:34: Loading plugins...
09:34:   wme_sample_pixel.dll
09:34:   wme_snow.dll
09:34: Loading string table...
09:34:   42 strings loaded
09:34: First run / crash recovery
09:34: Enumerating Direct3D devices...
09:34: Enumerating DirectSound devices...
09:34: Available video devices:
09:34:   NVIDIA GeForce 6200  (accelerated)
09:34:     nv4_disp.dll 6.14.10.7750
09:34:   NVIDIA GeForce 6200  (accelerated)
09:34:     nv4_disp.dll 6.14.10.7750
09:34: Available audio devices:
09:34:   Primární ovladač zvuku
09:34:   SoundMAX Digital Audio
09:34:   C-Media Wave Device
09:34:   [no sound]
09:34:
09:34: User selected:
09:34:   Video: NVIDIA GeForce 6200  (accelerated)
09:34:          Windowed:yes  Colors:16bit  T&L:no  Multisample:2
09:34:   Audio: Primární ovladač zvuku
09:34: Maximum texture size: 4096x4096
09:34: Engine initialized in 87 ms
09:34:
09:34: Error: Animation 'idle' cannot be found in the model.
09:34: Error: Animation 'hold' cannot be found in the model.
09:34: Error: Animation 'walk' cannot be found in the model.
09:34: Saving game 'saves\save001.dsv'...

Logged

jnsfbi

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 238
    • View Profile
    • offstudio.cz
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #7 on: January 22, 2007, 11:37:22 AM »

Hm, jenze padala a log negenerovala ani minula verze (tj. 1.6).

BugSlayerutil.dll tam je, ale v logu se o tom nic nezminule. Log prikladam cely. Tj. to je to jedine co vidim.

Code: [Select]

09:34: ********** DEBUG LOG OPENED 22-01-2007 (Release Build) *****************
09:34: Wintermute Engine ver 1.7.0, Compiled on Jan 21 2007, 13:38:41
09:34: Platform: Windows XP Service Pack 2 (Build 2600)
09:34: DirectX version: 9.0
09:34:
09:34: Scanning packages...
09:34:   Registered 0 files in 0 package(s)
09:34: Initializing scripting engine...
09:34:   Script compiler 'dcscomp.dll' bound successfuly
09:34: Loading plugins...
09:34:   wme_sample_pixel.dll
09:34:   wme_snow.dll
09:34: Loading string table...
09:34:   42 strings loaded
09:34: First run / crash recovery
09:34: Enumerating Direct3D devices...
09:34: Enumerating DirectSound devices...
09:34: Available video devices:
09:34:   NVIDIA GeForce 6200  (accelerated)
09:34:     nv4_disp.dll 6.14.10.7750
09:34:   NVIDIA GeForce 6200  (accelerated)
09:34:     nv4_disp.dll 6.14.10.7750
09:34: Available audio devices:
09:34:   Primární ovladač zvuku
09:34:   SoundMAX Digital Audio
09:34:   C-Media Wave Device
09:34:   [no sound]
09:34:
09:34: User selected:
09:34:   Video: NVIDIA GeForce 6200  (accelerated)
09:34:          Windowed:yes  Colors:16bit  T&L:no  Multisample:2
09:34:   Audio: Primární ovladač zvuku
09:34: Maximum texture size: 4096x4096
09:34: Engine initialized in 87 ms
09:34:
09:34: Error: Animation 'idle' cannot be found in the model.
09:34: Error: Animation 'hold' cannot be found in the model.
09:34: Error: Animation 'walk' cannot be found in the model.
09:34: Saving game 'saves\save001.dsv'...



Já tomu teda moc nerozumím, ale vidím tam tři rádky začínající Error, od toho bych možná začla..:-)
Logged
Olga Fabry - jnsfbi
http://offstudio.cz
http://helgagame.com
http://jns.offstudio.cz/blok2/ - blok nejen o vývoji her

trosa

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #8 on: January 22, 2007, 06:12:50 PM »

Já tomu teda moc nerozumím, ale vidím tam tři rádky začínající Error, od toho bych možná začla..:-)

To jsou chybove hlasky z postavicky ktere chybi prislusne animace. S tim se da zit (je to zatim pracovni postavicka). Nicmene pada to i na 3D demu co je v instalaci...
Logged

jnsfbi

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 238
    • View Profile
    • offstudio.cz
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #9 on: January 22, 2007, 06:49:06 PM »

Ja to ted teda zkousela (jee wme ma 3D demo:-) a ulozilo se to ok, nic nespadlo.

Mas moznost to zkusit na jinem pocitaci?
Logged
Olga Fabry - jnsfbi
http://offstudio.cz
http://helgagame.com
http://jns.offstudio.cz/blok2/ - blok nejen o vývoji her

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #10 on: January 22, 2007, 08:21:32 PM »

BugSlayerutil.dll tam je, ale v logu se o tom nic nezminule.
Aha, ja se omlouvam, ale bohuzel se mi i do 1.7 final na posledni chvili dostala ta puvodni stara verze BugSlayerUtil.dll :-[
Kdybys byl od te dobroty a stahl spravnou verzi TADY a nahral ji do adresare s WME, tak uz by to pri spadnuti melo konecne vygenerovat wme_crash.txt s dalsimi informacemi.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

trosa

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #11 on: January 22, 2007, 11:58:29 PM »

Tak to DLLko to uz nacte - to je videt, ale porad nic nevygeneruje (nestihne). Jedine co to udela je klacicke hlaseni od MS ze se omlouvame za chyby. JInak nic. ZKusil jsem na to attachnout Delphi (nic "jineho" nemam) a jedine co zobrazili je kus zdrojaku v ASM a chybovou hlasku


---------------------------
Debugger Fault Notification
---------------------------
Project C:\Program Files\WME DevKit 1.7\wme.exe faulted with message: 'application-defined exception (code 0xe06d7363) at 0x7c81eb33'. Process Stopped. Use Step or Run to continue.
---------------------------
OK   
---------------------------
Logged

trosa

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #12 on: January 23, 2007, 12:01:53 AM »

Mas moznost to zkusit na jinem pocitaci?

Zkusim to rano jeste jinde. Uz to mam povypinane. Jinak mam WinXP prof sp2, vsechny aktualizace. Zadny antivir, firewall, proste nic extra. Jedine co mam "zvlastni" je ze pouzivam 2 monitory (nVidia 6200) a 2 zvukovky :-)
Logged

trosa

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #13 on: January 23, 2007, 12:16:08 PM »

Tak uz jsem na to prisel KDY presne to pada!  ::rock

Mam grafickou kartu s vystupem na 2 monitory a oba dva pouzvam. Pokud to pustim na primarnim, vse je OK (i kdyz u windowed mode trosku zlobi nahled - udelal mi nahled na menu save a ne na hru  :-\ ). Pokud to vsak pusim na SEKUNDARNIM MONITORU tak to udela BUM jakmile se to asi snazi vytvorit nahled na hru. A je jedno jestli to je fullscreen a nebo windowed.

Jen pro upresneni - na prmarnim monitoru mam 1600x1200 plochu a na sekundarnim 1280x1024, takze jestli ho netrapi ten zub pokud dela screenshot cele plochy ;-)

Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Chyba pri ulozeni hry
« Reply #14 on: January 23, 2007, 12:46:56 PM »

Aha! Super, diky za upresneni. Pokusim se to nasimulovat u sebe.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave
Pages: [1] 2  All
 

Page created in 0.03 seconds with 18 queries.