Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

For WME related articles and tutorials visit WME Resource Center.

Pages: 1 [2]  All

Author Topic: Menší problém....  (Read 13854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Iranicus

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 45
  • .. something is wrong ..
    • View Profile
Re: Menší problém....
« Reply #15 on: May 31, 2008, 09:45:37 PM »

No...nejde to... ??? ???. Začínam byť už zúfalý  ;D ;D. Lebo robím to už naostro do hry, ktorá je celá hotová len táto maličkosť nie je   :-\. Nejde ani hudba druhá a ani scéna sa nevráti na predošlú. Skúšam to priamo v Project man.

A skúšal si tam dať napr. nejaký iný zvuk? Alebo si skúšal, či to robí aj na nejakej inej scéne? Treba zistiť, či je to globálny problém, alebo to robí iba na tej konkrétnej scéne. Díval si sa do logu?

Quote
PS: Čo si tým myslel ktorá scéna je nastavená v debugmode??  :)

Ak skúšaš túto kontrétnu scénu, kde máš ten kod, ktorý Ti napísal Mnemonic, tak, že spuštíš hru,a hneď si na tej scéne, fungovať ti to nemože, pretože predtým nebola žiadna iná scéna, ktorá by naplnila globálnu premennú Game.PrevSceneFileName

Nemohol by si kdesi uploadnúť tvoj projekt?

Logged
Where is the will, there is the way.

!Errorcode!

  • Loader software
  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 137
  • www.loadersoftware.szm.com
    • View Profile
    • LOADER software
Menší problém....
« Reply #16 on: June 01, 2008, 02:38:26 PM »

No..nefunguje ani Mnemonicov kód ani tvoj  ???...Myslím že by to bolo nadlho, ale rišením by som chcel teda - dostanem sa na dotyčnú scénu, prehrá sa druhý zvuk ale nemusí sa teda scéna o pár sekúnd vrátiť, ale kliknutím na miesto hocikde v scéne...v tej scéne sa s ničím nemanipuluje je to len niečo ako ,,intro"... To s tým Game.PrevSceneFileName, to viem neskúšam to priamo z tej scény - akosi hovoril nemalo by sa to kam vrátiť  :)
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Menší problém....
« Reply #17 on: June 02, 2008, 09:14:56 AM »

Kdyz to nefunguje, musis trochu improvizovat a hledat. V tom kodu, co posilal Inaricus, to do logu zapise budto "Music is playing!" nebo "Some error has occured while the the music is playing!". Co to do logu zapsalo tobe? Pokud nic, tak se ten tvuj skript vubec nespousti a musis zjistit proc.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

Stanley

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 61
    • View Profile
    • http://www.tjeststudio.cz
Re: Menší problém....
« Reply #18 on: June 02, 2008, 07:21:39 PM »

Přesně, tento kód musí fungovat. Máš propojený se scénou "scene_init.script" ve kterém je tento kód ? Defaultně je propojený, ale jestli si například nevytvořil nový "scene_ini.script" a to někde jinde (ke kterému nemáš cestu ve scene editoru dané scény).  ;)
Logged

!Errorcode!

  • Loader software
  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 137
  • www.loadersoftware.szm.com
    • View Profile
    • LOADER software
Re: Menší problém....
« Reply #19 on: June 08, 2008, 01:18:08 PM »

No...už som to vyriešil  ;D. Som urobil jednoducho to, že vytvoril som prázdnu entitu - objekt na tej scéne a dal do nej kód...Teraz ho tu ale nemám po ruke  :)...
Logged
Pages: 1 [2]  All
 

Page created in 0.034 seconds with 18 queries.