Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Latest WME version: WME 1.9.1 (January 1st, 2010) - download

Author Topic: Static Inventory  (Read 3537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Altsaxofon

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 10
    • View Profile
Static Inventory
« on: April 25, 2005, 08:28:10 PM »

Hi!

First of all I want to say thanks for the great engine, I've tried quite a few and found this the best one ::rock

Now to my question. How should I do If I want to make a static Inventory and menu Like the one in Broken sword, (two black stripes in the bottom and top of the window, like in a movie  :) ) ?

Should I just move down my background let's say 50px in the SceneEdit and make my Inventory always on top, or should I make my Scene Start 50px further down, under the inventory (if that's even possible)?

I hope you understand  ::)
Logged

deadworm222

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 197
  • Wintermute Army
    • View Profile
Re: Static Inventory
« Reply #1 on: April 26, 2005, 06:26:55 AM »

Should I just move down my background let's say 50px in the SceneEdit and make my Inventory always on top, or should I make my Scene Start 50px further down, under the inventory (if that's even possible)?
The last part doesn't sound possible - also, even if it was possible, it would be more difficult to accomplish.
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Static Inventory
« Reply #2 on: April 26, 2005, 08:00:56 AM »

It is possible, by setting the "scene viewport" in ProjectMan. The viewport defines the screen rectangle reserved for scene and you should use it for the purpose you described, because it takes care of scene scrolling etc.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

Altsaxofon

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Static Inventory
« Reply #3 on: April 28, 2005, 01:53:06 PM »

Thanks, it worked great !
Logged
 

Page created in 0.036 seconds with 19 queries.