Hru jsem ted hrala asi pet minut, v inventari mam od zacatku penize pouze, nevim jestli je to ta jmenovana chyba.
Nicmene z tech minut jsem vypozorovala jine chyby, ktere by sly lehce opravit:
- hlavni postava (nechapu proc je v 3D, kdyz zbytek grafiky je ve 2D?) ma pokazde
jine nasviceni, kdyz jde doprava a kdyz jde doleva. Take se mi zdalo, ze pri mluveni na zacatku ma dokonce i jinou velikost a preskakuje to tam, to si ale nejsem jista.
- potom je tu kuchar, chybi popisek u kurzoru aktivniho. Dalsi - kuchar se neustale "obraci" sem a tam, udelala bych to radeji tak, ze pokud s nim hrac mluvi kuchar je stale otocen k hraci a az po vybrani odpovedi: uz jdu by se zase otocil. Take by nebylo marne ve hre predelat fonty, hlavni hrdina ma svuj font ale ostatni co jsem videla maji defaultni font z wme:) Myslim, ze ted s podporou ttf fontu to zase neni takovy problem?
- pak jsem nasla nekolik predmetu (dvere napriklad) ktere maji aktivni kurzor s popiskem, ale menu se po kliku neobjevi
- kdyz vyjde hlavni postava z dveri kuchyne, je k hraci zady, pritom kdyz vyjde ze dveri je logicke, ze bude k hraci celem.
potom bych doporucovala prohlednout preklepy....
jak rikam, hrala jsem jen 5 minut...a takovych chyb ze? :-)