Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

IRC channel - server: waelisch.de  channel: #wme (read more)

Author Topic: Cycling colour bug when running WME games.  (Read 2362 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

.Sklate.

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
    • View Profile
Cycling colour bug when running WME games.
« on: April 05, 2006, 07:15:47 AM »

Hey all,

I just recently downloaded a few WME games such as Project Joe and the 3D-Character Tech Demo test. I seem to have a problem whenver running these applications.

The problem is that the entire window shifts from Red to Green to Blue and continues the cycle making the entire screen coloured to one of those colours.

Any help is appreciated.

Computer Specs:
P4 2.8Ghz
512 DDR RAM
ATI Radeon 9600 Series


Thanks =)


----

Edit: I got things working normal by installing all my drivers. This time I made sure I turned off my anti-virus programs. Yup, guess this shows the importance of proper installation. :)
« Last Edit: April 05, 2006, 07:37:28 AM by litteroth »
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Cycling colour bug when running WME games.
« Reply #1 on: April 05, 2006, 09:21:26 AM »

Yes, always make sure you have the latest video card drivers installed. It really can make a difference sometimes.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave
 

Page created in 0.027 seconds with 19 queries.