Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Forum rules - please read before posting, it can save you a lot of time.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - chris974

Pages: [1]
1
Hi, sorry if this is a known issue or a noob mistake. I tried a search of the forum but couldn't find the right words to search on...

Basically, my zsorting, walking behind sprites etc works fine within the editor JIT compiled version of the game. As soon as I compile the game it stops working and my actor floats on top of everything.  I think it may have something to do with using the 'direct draw' mode when i'm in the editor. I was given a registry entry to force this on my VM which i use to edit.

I tested the compiled game in linux under wine, and in a physical windows xp box with graphics acceleration - same result on both, the character floats. By the way I'm entirely using 2d sprites here.

Ah.. actually, i just tested the compiled game in my VM and it DID work fine just like in the editor.. so its just down to the different environments. Because it gives the same result in linux and windows, it seems like maybe my registry key (or some other factor) is affecting the compiler and it compiles a game that only works correctly using Direct Draw, OR there is some kind of conflict with my graphics card? (or else i've managed to stuff up 2 completely different environments some how, which is not necessarily out of the question)

Let me know if there is any more info i can give to assist - or anything i can test.


Pages: [1]

Page created in 0.034 seconds with 17 queries.