Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Latest WME version: WME 1.9.1 (January 1st, 2010) - download

Author Topic: Can I make button Screen/Windowed mode?  (Read 3344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lion

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 101
    • View Profile
Can I make button Screen/Windowed mode?
« on: June 03, 2010, 08:34:06 PM »

Can I have a script to switch video Screen/Windowed mode?
Logged

Akatosh

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 14
  • Discomfort generates evolution.
    • View Profile
Re: Can I make button Screen/Windowed mode?
« Reply #1 on: June 03, 2010, 09:33:34 PM »

Well I don't think you can change it whilst in game.

The only thing you can do is Game.WindowedMode and it returns true if the game is in windowed mode. But it's a read only variable.

Lion

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 101
    • View Profile
Re: Can I make button Screen/Windowed mode?
« Reply #2 on: June 05, 2010, 10:20:11 PM »

No more ideas?
Logged

odnorf

  • w00t?
  • Global Moderator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 7
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1456
  • Lamp dog!
    • View Profile
Re: Can I make button Screen/Windowed mode?
« Reply #3 on: June 05, 2010, 11:05:46 PM »

As Akatosh already said it's not possible to change it from in game.
Logged
fl*p

GBP

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Can I make button Screen/Windowed mode?
« Reply #4 on: June 17, 2010, 04:52:16 PM »

So the option to switch FS/windowed mode would require game restart?  In other words, in-game, we could offer the player to switch from FS to windowed and vice-versa, but doing so would require the game to restart.

It's unwieldly but an option...
Logged
 

Page created in 0.221 seconds with 23 queries.