Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This forum provides RSS feed. To query recent posts use this url. More...


Author Topic: Nezobrazeni postavy ve scene editoru  (Read 3434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hudlaiz

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 22
    • View Profile
Nezobrazeni postavy ve scene editoru
« on: August 01, 2006, 04:03:15 PM »

Vcera sem zacal delat novou kapitolu jednoho projektu a z niceho nic se objevil tenhle problem. Ve scene editoru sem udelal novou scenu a kdyz sem do ni chtel vlozit actora na otestovani sceny, tak se mi nezobrazi. To by jeste tak nevadilo, ale neobjevi se ve finale ani pri spusteni. A navic mi to pak cely zhavaruje. K tomu se mi jeste dneska na jinym pocitaci totalne rozhodilo nastaveni graficky karty a jednou sem sel do modry. Nestalo se nekomu neco podobnyho? Diky.
Logged

A.G.

  • Guest
Re: Nezobrazeni postavy ve scene editoru
« Reply #1 on: August 01, 2006, 06:01:09 PM »

Vcera sem zacal delat novou kapitolu jednoho projektu a z niceho nic se objevil tenhle problem. Ve scene editoru sem udelal novou scenu a kdyz sem do ni chtel vlozit actora na otestovani sceny, tak se mi nezobrazi. To by jeste tak nevadilo, ale neobjevi se ve finale ani pri spusteni. A navic mi to pak cely zhavaruje. K tomu se mi jeste dneska na jinym pocitaci totalne rozhodilo nastaveni graficky karty a jednou sem sel do modry. Nestalo se nekomu neco podobnyho? Diky.

Ahoj,

podľa mna je veľmi tažké presne určiť chybu, keď si nenapísal nič o svojom PC. Chyba može byť v ovládačoch grafikej karty, alebo niečo podobné! Nenapísal si, o aku postavu sa jedná, čo je veľmi doležité pri riešení problému. Skús si prečitať tento thread, a napíš znova :).

Pravidlá pri písani do fora:  http://forum.dead-code.org/index.php?topic=1621
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Nezobrazeni postavy ve scene editoru
« Reply #2 on: August 01, 2006, 09:09:37 PM »

Jine sceny funguji? Dela to jen v tehle jedne, nebo obecne?
Pouzivas 2D postavy, nebo 3D postavy?
Dival ses do logu, jestli tam nejsou nejake chyby?
Kdyz se na actora postavis v ProjectManu, zobrazi se jeho nahled?
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

Hudlaiz

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: Nezobrazeni postavy ve scene editoru
« Reply #3 on: August 01, 2006, 10:10:47 PM »

Takze jak sem psal. Zkousel sem to i na jinym kompu, takze o sestave psat nebudu.
Delam na projektu a vcera sem chtel udelat novou scenu. Kdyz sem ji vytvoril a chtel ji otestovat, tak sem si vsim zminovanyho problemu. Zkusil sem ted otevrit nejakou starsi scenu (ze stejnyho projektu) a vlozit aktora do ni. Vse ok. Postavy sou 3D.
Jinak diky za radu s tim preview. Jakmile sem se chtel mrknout na toho actora v preview (projectman, jak to nazyvas-snad je to to stejny :-) ), tak sem sel do modry. Total vytuh.
Takze si absolutne nevim rady. Zkusil sem i reinstal a nic. Snad uz sem to napsal polopaticteji.
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Nezobrazeni postavy ve scene editoru
« Reply #4 on: August 01, 2006, 10:16:10 PM »

Postavy jsou 3D, takze problem bude v 3D geomerii te sceny. Spatne nastavena kamera, meritko, atd.
Modra obrazovka je zalezitost driveru, nic jineho nez driver windowsy neshodi do bluescreenu.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave
 

Page created in 0.016 seconds with 19 queries.