Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

IRC channel - server: waelisch.de  channel: #wme (read more)

Author Topic: Problém s vytvorením objektu  (Read 2950 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

!Errorcode!

  • Loader software
  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 135
  • www.loadersoftware.szm.com
    • View Profile
    • LOADER software
Problém s vytvorením objektu
« on: November 05, 2012, 12:57:04 AM »

Mám jeden dotaz, ktorý znie dost jednoducho, no nechápem prečo mi nefunguje. mám objekt v inventári, ktorý chcem po kliknutí na oblast ,,podlaha" položiť. tj zmizne z inventára a objaví sa na scéne položeny na zemi. nový objekt je entita s názvom 'object2' a celé to robím tak, ze v scripte pre ten objekt v inventári dám kód, ktorý sa vykoná pri kliknutí ním na podlahu. a to: object2.active="true";. lenze nič nefunguje, pretože súbor scriptu pre objekt v inventári nepozná premennú oblasti 'podlaha'. akým sposobom mam teda jednoducho položiť objekt na zem presne do polohy x,y??
Logged

Tommy Fisher

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Problém s vytvorením objektu
« Reply #1 on: November 05, 2012, 09:17:55 AM »

Ahoj,


strácam sa v tom. Nebolo by lepšie postnúť všetky skripty, s ktorými tvoj problém súvisí? Možno tak lepšie odhalíme chybu.
Logged

!Errorcode!

  • Loader software
  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 135
  • www.loadersoftware.szm.com
    • View Profile
    • LOADER software
Re: Problém s vytvorením objektu
« Reply #2 on: November 05, 2012, 10:52:36 PM »

Scripty pošlem, len som teraz na inom pc. každopádne, ide mi len o to, ako urobiť, aby som zobral predmet z inventára a položil ho na zem (niekde na scéne, kde by sa zobrazil ako nejaká entita)
Logged

lof

  • Lurker
  • *
  • Karma: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 19
  • A Leap Of Fate
    • View Profile
Re: Problém s vytvorením objektu
« Reply #3 on: November 06, 2012, 12:19:55 AM »

you need to use:

var object2 = Scene.GetNode("object2");
object2.Active=true;
Logged

!Errorcode!

  • Loader software
  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 135
  • www.loadersoftware.szm.com
    • View Profile
    • LOADER software
Re: Problém s vytvorením objektu
« Reply #4 on: November 06, 2012, 03:53:56 PM »

Problém vyriešený, zase šlo o nepozornosť..Mal som len chybičku v deklarácii premenných.  ::slug
Logged
 

Page created in 0.039 seconds with 18 queries.