Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Forum rules - please read before posting, it can save you a lot of time.

Author Topic: Static Menu  (Read 3199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kypho

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 33
    • View Profile
Static Menu
« on: August 29, 2009, 11:58:51 AM »

Hi Guys!

I am wondering how I could make static actions menu (where my TAKE, LOOK etc. stuff are).

Now I have following problem

if npc on the right and talk, the actions menu goes out of the screen, so
--> I would like to make it stuck in specific place, Static. for example in the middle of the screen :)

Thanks already

-Kypho ::slug
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Static Menu
« Reply #1 on: August 31, 2009, 03:53:57 PM »

If you look in game.script, the RightClick handler positions the menu on screen, so that it appears at the mouse pointer. You can change this code to display the menu wherever you want.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

kypho

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: Static Menu
« Reply #2 on: September 24, 2009, 04:56:05 PM »

kicks ass :) no positioning is correct :) thanx Mnem!
Logged
 

Page created in 0.031 seconds with 18 queries.