Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Latest WME version: WME 1.9.1 (January 1st, 2010) - download

Author Topic: Damn Blender again:-)  (Read 3298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ahedov

  • Lurker
  • *
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 29
    • View Profile
Damn Blender again:-)
« on: August 14, 2011, 06:49:12 PM »

Hi, I have a small problem with my animation made in Blender. I have a model that includes about twenty pieces. Arms and Legs are mirrored. I also cleared rotations of every piece. When I import this model without animations everything seems pretty nice, arms are where arms are supposed to be and so are legs. But: After rigging my model and finishing animation I exported whole model to .X file and then my model started to like like this: http://www.gblovice.cz/3d/chyba.png

It seems that some parts have wrong axes directions, but I tried almost everything and nothing worked.

Does anyone know what is the main cause of this error and how to fix it?

Thanx guys.

Ahedov (http://mopag.blogspot.com)
Logged

ahedov

  • Lurker
  • *
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Damn Blender again:-)
« Reply #1 on: August 15, 2011, 02:20:06 PM »

Well, I finally solved the problem and I will definitelly make a videotutorial of how to get mechanical machine or vehicle into the WME.
Logged

ahedov

  • Lurker
  • *
  • Karma: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Damn Blender again:-)
« Reply #2 on: August 15, 2011, 07:21:48 PM »

TUTORIAL> How to prepare your 3D model in Blender for WME

link> http://mopag.blogspot.com/2011/08/how-to-prepare-your-model-for-wme.html
Logged
 

Page created in 0.119 seconds with 23 queries.