Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

IRC channel - server: waelisch.de  channel: #wme (read more)

Author Topic: Windows 7 and Permissions  (Read 3108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eborr

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 196
    • View Profile
Windows 7 and Permissions
« on: October 03, 2011, 03:12:35 PM »

Good afternoon

I am a trying to set up WME on a windows 7 machine in a college environment. We are able to install the software and to create/load projects, when we try to test the project a windows  message box with text "unknown parameters" is displayed, this happens with both new projects and demo projects.

We are pretty sure that it's a windows permissions issue.  We are creating the projects on the D: drive, is there anything that is written to the C drive, or to the registry that might cause an issue under windows 7, or indeed any suggestions as to where the problem might be.

thanks
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5683
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Windows 7 and Permissions
« Reply #1 on: October 03, 2011, 04:21:55 PM »

Try going to Tools->Options in ProjectMan and check if "Path to WME tools" is set. If not, point it to C:\Program Files\WME DevKit\
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

keybone

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 112
    • View Profile
    • Lucine
Re: Windows 7 and Permissions
« Reply #2 on: October 04, 2011, 10:14:06 AM »

tyr to start the program like administrator
Logged
Lucine Company http://www.lucine.it/
Tales of Lucine: The Realm of Hobdark http://www.lucine.it/TalesOfLucine

eborr

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 196
    • View Profile
Re: Windows 7 and Permissions
« Reply #3 on: October 05, 2011, 11:51:17 AM »

We have it working now - thanks for the help
Logged
 

Page created in 0.058 seconds with 19 queries.