Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Forum rules - please read before posting, it can save you a lot of time.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Prote1n

Pages: 1 2 [3]
31
it seems that this problem only occur with TTF font

By the way i've not been able to display a selected font (white letter over black background) ...

32
Technical forum / Query about font TTF ?
« on: April 05, 2010, 08:56:51 AM »
Is there any way to create a "selected" font while using a TTF file format. I'd like the standard white letters over black screen

This works well with a Bitmap font but I do not succeed to create a black background in the TTF definition file

Could anybody help me ?
 

33
Technical forum / Re: About Mouse Event
« on: April 04, 2010, 10:03:06 PM »
Simply use "MouseEntry" and "MouseLeave" events

34
Bug reports / Re: Particles Crash under Windows 7
« on: March 23, 2010, 10:40:10 AM »
The name is "drop.jpg".... the size of the particle is very small (2x6), that could be a problem ?

35
Bug reports / Re: New Problem under Windows 7 64 bits
« on: March 20, 2010, 10:55:22 AM »
In fact it seems that the problem of the debugging console and the ESC key are linked.

While debugging the game, if you iconize the debugging console in the task bar, you're loosing the ESC key. If you restore it in windowed mode, you retrieve the ESC key

36
Bug reports / Particles Crash under Windows 7
« on: March 19, 2010, 10:42:39 PM »
Using Emit.AddSprote("particle.JPG") crashes under Windows 7 but works well under Windows XP

My solution was to use a PNG instead of a JPG to solve this problem


37
Bug reports / Re: New Problem under Windows 7 64 bits
« on: March 19, 2010, 10:23:23 PM »
I've succeed to reproduce it.

I have a scene where a particule effect is crashing systematically under Windows 7 but runs well under XP. I'll do a separate topic once i will identify the bug step by step first

If i run this scene, WME crashes. Windows 7 suggests to close the program (ans also the debugging console). If I restart WME the debugging console is hidden and I need to reactivate it with the Task Manager


38
Bug reports / Re: New Problem under Windows 7 64 bits
« on: March 19, 2010, 10:08:43 PM »
Fixed !

The debugging console was running but hidden for an unknown reason. I could see the task in Windows Task Manager. Simply Swap the process and it reappears on screen ... There's so many stange things I discover with Windows 7

Thanks for your reply





39
Bug reports / New Problem under Windows 7 64 bits
« on: March 19, 2010, 06:16:55 PM »
I was using using WME under Windows 7 64 bit till today without problems

Today the game crashed in a scene with particles as the same scene was working well under XP.
And now I've lost the debugging console (parameters are right in ProjectMan). I tried to uninstall/install WME, cleaned the registry, restoring previous Windows restauration point ...
Another trouble the ESC does not work anymore in the WME but works in package.

Does anybody else have the same trouble. I absolutely don't have any more ideas to fix it


40
I totally agree. Such a feature is very important for a commercial title today

41
Not a bug / Re: Bug with PlayTheora and Entities
« on: March 18, 2010, 11:16:34 AM »
Fixed.

If you use a "region entity", the video will be played in the left right corner of the entity. Using a "sprite entity" allows to unable the scalable parameter. The video is now playing at the right position

By the way, using a entity.PlayTheora  instead of a Game.PlayTheora allows me to avoid the video skip with LeftClik

42
Not a bug / Bug with PlayTheora and Entities
« on: March 09, 2010, 04:08:01 PM »
I 've created a Region entity ans use region.PlayTheora() function

The video is playing well but is shifted 100 pixel on the right and down from the original position of my entity ... what's wrong ?

43
Technical forum / Re: SizeToFit problem
« on: December 02, 2009, 06:33:53 PM »
I try both (| and ~n) with the same result. I actually solved the problem while splitting the string and calculating the maximum length

       

44
Technical forum / SizeToFit problem
« on: December 02, 2009, 03:00:46 PM »
This function does not take into account the line break

The text "aaa|bbb|ccc|ddd" has the size of "aaabbbccddd" instead of the maximum of the splitted string... but the HeightToFit is well calculted


45
Fixed / Re: Checking if there are no items in inventory
« on: December 02, 2009, 02:28:28 PM »
I got the same problem. I want display a message when the inventory is empty. But simply calling Game.NumItems crashes the game when its null/0

Pages: 1 2 [3]

Page created in 0.112 seconds with 23 queries.