Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Forum rules - please read before posting, it can save you a lot of time.

Author Topic: Problém ve Windows Vista  (Read 2349 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Capricho

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 9
    • View Profile
Problém ve Windows Vista
« on: June 15, 2008, 01:37:21 AM »

Ahoj,
mam celkem big problem.
Kdyz sem zkousel tvorit ve WME tak jsem si spustil nastroj Narrator ve windows, jen tak pro zajimavost. A spustil jsem demo myho projectu samozrejme vsechny texty narrator lame predcital.
Problem nastal kdyz sem narrator vypnul. vzdy kdyz ted chci vytvorit novy projekt a spustit demo tak mi to furt predcita i kdyz mam narrator vypnutej. nevite co stim mam delat?
Zkousel jsem nekolikrat preinstalovat WME, zkousel jsem i cistit registry ccleanerem ale porad to predcita veskery texty na ktery se najede mysi. nechce se mi kvuli tomu reinstalovat celej system.
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5679
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Problém ve Windows Vista
« Reply #1 on: June 15, 2008, 07:52:11 AM »

Kdyz spoustis WME hru, zobrazi se nejdriv nastavovaci okno. V nem jdi na zalozku Accessibility a odskrtni volbu "Send written text to text-to-speech output", kterou jsi patrne nekdy predtim zapnul.

Jinak, tato nastaveni si kazda hra uklada zvlast, ale jelikoz jsi asi v nastaveni sveho projektu nezmenil polozku "Registry path" (coz bys mel), tak ted tvoje hra uklada nastaveni do stejneho mista, jako WME demo.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

Capricho

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Problém ve Windows Vista
« Reply #2 on: June 15, 2008, 06:51:49 PM »

Kdyz spoustis WME hru, zobrazi se nejdriv nastavovaci okno. V nem jdi na zalozku Accessibility a odskrtni volbu "Send written text to text-to-speech output", kterou jsi patrne nekdy predtim zapnul.

Jinak, tato nastaveni si kazda hra uklada zvlast, ale jelikoz jsi asi v nastaveni sveho projektu nezmenil polozku "Registry path" (coz bys mel), tak ted tvoje hra uklada nastaveni do stejneho mista, jako WME demo.

Aha, tak uz sem zase o neco chytrejsi. diky moc
Logged
 

Page created in 0.484 seconds with 23 queries.