Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

IRC channel - server: waelisch.de  channel: #wme (read more)

Author Topic: Změna rozlišení podle monitoru....  (Read 2281 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CyberSpeed

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 12
    • View Profile
    • 3D Soudil
Změna rozlišení podle monitoru....
« on: April 28, 2009, 11:31:36 AM »

Ahojky,
mám dotaz, hledal jsem tady na foru i v dokumentaci jestli neni možnost. Změna rozlišení podle monitoru. Prostě aby hra byla od 800x600 az po rozliseni 1650x1080. Jemi jasný, že budu muset mít vyrenderovany sceny od 800x600 po 1650x1080. Nerikam, ze bych to chtel mit v takovem rozsahu, ale spis jak by se tohle dalo resit. Nejsem zadnej programator, ale rad se ucim nove veci. Tak bych chtěl poprosit jak tohle udelat aby clovek si vybral v jakem rozliseni ta hra pojede. Děkuju moc  :)
« Last Edit: April 28, 2009, 04:48:33 PM by CyberSpeed »
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5679
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Změna rozlišení podle monitoru....
« Reply #1 on: April 28, 2009, 05:07:16 PM »

Ne, to nejde.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

CyberSpeed

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 12
    • View Profile
    • 3D Soudil
Re: Změna rozlišení podle monitoru....
« Reply #2 on: April 28, 2009, 06:14:59 PM »

Hm to je škoda :), někdy do budoucna to plánuješ přidat? Když někdo udělá hru v rozlišení 1024x768 a někdo bude mít rozlišení 1650x1080 monitoru tak to nebude moc pěkně vypadat. Koukal jsem jsou tam dvě možnosti co tam nastavit, ale to moc neřeší ten problém. Maxi. bude mít člověk hru uprostřed a kolem černé pruhy. Asi se moc vyptávám, ale trochu do her dělám tak se jen ptám :)
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5679
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: Změna rozlišení podle monitoru....
« Reply #3 on: April 29, 2009, 07:31:47 AM »

Ne, neplanuju. Nemyslim, ze je mnoho vyvojaru, kteri by chteli kazdou scenu vytvaret v X variantach.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave
 

Page created in 0.129 seconds with 24 queries.