Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

IRC channel - server: waelisch.de  channel: #wme (read more)

Author Topic: texture not loading in WME for an .x  (Read 1832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SoundGuy

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 196
    • View Profile
texture not loading in WME for an .x
« on: December 29, 2009, 04:35:52 AM »

object:
http://pizza-morgana.com/beta/sphere.X
texture:
http://pizza-morgana.com/beta/Yellow.PNG
act3d:
http://pizza-morgana.com/beta/Match3Gem.act3d

looks ok in MVIEW for some reason, in WME it doesn't load the texture and looks gray.
also doesn't display in whe projmanager.


Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5681
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: texture not loading in WME for an .x
« Reply #1 on: December 29, 2009, 09:31:56 AM »

Actually I don't see the model at all. What scale am I supposed to use in WME demo 3D? Did you actually test the sphere mesh yourself?
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave

SoundGuy

  • Regular poster
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 196
    • View Profile
Re: texture not loading in WME for an .x
« Reply #2 on: December 30, 2009, 12:09:02 AM »

use this scene
http://pizza-morgana.com/beta/match3.3DS it's got the right scale for the object.
Logged

Mnemonic

  • WME developer
  • Administrator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 41
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5681
    • View Profile
    • Dead:Code Site
Re: texture not loading in WME for an .x
« Reply #3 on: December 31, 2009, 09:03:25 AM »

No, I still don't see anything.
Sometimes I feel you're trying to make debugging as hard for me as possible ;) Again, a self-contained repro-project is the best solution. If you don't want to link it publicly, just send me a link in IM.
Logged
Yes, I do have a twitter account
Please don't send me technical questions in private messages, use the forum. ::wave
 

Page created in 0.94 seconds with 24 queries.