Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This forum provides RSS feed. To query recent posts use this url. More...


Author Topic: Visual artifacts with theora (ffmpeg2theora 0.25)  (Read 1649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

metamorphium

  • Global Moderator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 12
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1511
  • Vampires!
    • View Profile
    • CBE  software s.r.o.
Visual artifacts with theora (ffmpeg2theora 0.25)
« on: March 29, 2010, 02:19:19 PM »

Hello again,

we're currently using ffmpeg2theora 0.25, which provides absolutely incomparable (better) video results. Unfortunately WME started to manifest a strange visual artifact in form of ugly stripe under and above the video - I can provide video if needed. If I play the same video using VLC, the artifact is not there.

Is it a bug which could be please possible to fix or is it some undocumented feature based on "allowed video resolution"?

Thank you again.  :)
Logged
J.U.L.I.A. Enhanced Edition, Vampires!, J.U.L.I.A., J.U.L.I.A. Untold, Ghost in the Sheet

metamorphium

  • Global Moderator
  • Addicted to WME forum
  • *
  • Karma: 12
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1511
  • Vampires!
    • View Profile
    • CBE  software s.r.o.
Re: Visual artifacts with theora (ffmpeg2theora 0.25)
« Reply #1 on: March 30, 2010, 07:04:37 PM »

Ok. It seems that if we did both X and Y resolution of the video divisable by 16, the problem went really away. So here's to hoping it won't happen again anytime soon. :)
Logged
J.U.L.I.A. Enhanced Edition, Vampires!, J.U.L.I.A., J.U.L.I.A. Untold, Ghost in the Sheet
 

Page created in 0.134 seconds with 24 queries.