Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

This forum provides RSS feed. To query recent posts use this url. More...


Author Topic: Actor mluvi když klikám na scenu  (Read 230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sorrow

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 88
    • View Profile
Actor mluvi když klikám na scenu
« on: March 15, 2019, 03:36:08 PM »

Actor mluví když klikám na scénu ale já chci aby mluvil jen když
kliknu na entitu kterou mám ve scéně --- a na pravé tlačítko nereaguje vůbec
mám ho vložného ve scéně jako neviditelného ...
Do scriptu entity Obraz jsem dal tento příkaz



#include "scripts\base.inc"




on "LeftClick"
{
 
   
  actor.Talk("To je obraz mého přítele");
  actor.Talk("Kdysi jsme spolu chodili");
 
 
 

 }

on "RightClick"
{

  actor.Talk("Celkem Zaprášený dalo by se říct");
}
Logged

Mot

  • Lurker
  • *
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: Actor mluvi když klikám na scenu
« Reply #1 on: March 17, 2019, 01:02:09 PM »

Je možné, že entita zabírá celou scénu?
Logged

sorrow

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Actor mluvi když klikám na scenu
« Reply #2 on: March 17, 2019, 06:15:18 PM »

Ne je tam nastavený region Entity - a k tomu script ... obraz a v něm napsan tenhle kod...
viz nahoře ..... kliknu li ve hře mimo region entity obrazu tak to pořád zobrazuje i když já chci aby
to psalo jen když ve hře kliknu na region entity
Logged

Mot

  • Lurker
  • *
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: Actor mluvi když klikám na scenu
« Reply #3 on: March 18, 2019, 01:24:16 AM »

Je možné, že tento skript je spojen náhodou s několika entitami? Existuje ve scéně více interaktivních entity?
Logged

sorrow

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Actor mluvi když klikám na scenu
« Reply #4 on: March 23, 2019, 03:43:31 PM »

Ve scéně mám více region entity - a ted už Mi to tu chybu nedělá ale zase ta region entita nefunguje když najedu ve hře do scény...
ale když jdu do další scény a vrátím se zpět tak ta region entita funguje nechápu co to je za chybu?
Logged
 

Page created in 0.172 seconds with 23 queries.