Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

IRC channel - server: waelisch.de  channel: #wme (read more)

Author Topic: Startup Scene  (Read 261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dan Peach

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 98
    • View Profile
    • Viperante - Game Development
Startup Scene
« on: April 07, 2019, 08:44:53 PM »

I can't get the startup scene to change at all. It will update in ProjectMan and in default.game to say what the new scene is, but when I click run or compile the game, it just uses an old scene. I don't understand this. The game has got to get the startup scene from somewhere, so where does it get it from if not default.game? Where could the old scene still be linked?

Dan Peach

  • Occasional poster
  • **
  • Karma: 4
  • Offline Offline
  • Posts: 98
    • View Profile
    • Viperante - Game Development
Re: Startup Scene
« Reply #1 on: April 07, 2019, 08:52:14 PM »

Ok, I solved this. But the board won't let me delete the post.  :-[

power

  • Lurker
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Startup Scene
« Reply #2 on: May 10, 2019, 04:29:40 PM »

Could you tell us how did you solve this problem? :)
Logged
 

Page created in 0.555 seconds with 22 queries.